Hvem er vi?

Vi er to meget engasjerte personer som vil hjelpe deg med å finne den perfekte bilen – helt etter dine egne ønsker! Å handle hos oss er en tillitserklæring vi setter høyt.

En bil som passer dine behov 

Vårt team med selgere er opptatt av at du skal finne den perfekte bilen for deg, og ønsker en behagelig og god handel. Vi ble etablert i januar 2019 og fikk like etter vår bruktbil-bevilgning. 

Det startet smått med to biler den første dagen – deretter har ting hatt en kraftig utvikling og vi får flere og flere forespørsler daglig. 

Dette sier våre kunder om oss

Ikon - fem stjerner

Veldig hyggelig forhandler, solgte bilen min raskt, oppgjør og kontakt var enkelt. Deilig å slippe å selge bilen selv midt i ferien  . Anbefaler firmaet på det varmeste.

Monica Hellerud

Ikon - fem stjerner

Super fornøyd med disse folka! Kjøpe en Audi A5 og kunne ikke fått bedre kundeservice.

Alex Harsvik

Ikon - fem stjerner

Kjøpte bil av Hussain hos Arendal Bilsenter for en god uke siden nå! Strålende fornøyd og kjempe service!

Kan absolutt anbefale disse folka til dere som skal ha ny bil med en smertefri prosess!:)

 

 

Jim Grude

Dette sier våre kunder om oss

Ikon - fem stjerner

Kjøre fra Trondheim til Arendal for å kjøpe meg en Ford Focus RS. Hær må jeg si at denne bilbutikken leverer hvordan en bilbutikk skal lever. Alt gikk smertefritt fra start til slutt. Bilen ble NAF-testen før overlevering, noe som gir meg som kunde en trygget å kjøpe bil hos disse. Anbefaler å kjøpe bil hos Arendal Bilsenter da disse vet hvordan en bilbutikk skal selge bil.

Tobias Jakobsen

Ikon - fem stjerner

Arendal Bilsenter gjorde jobben med å selge bilen min raskt og effektivt og i henhold til avtale. Fikk også gode oppdateringer underveis i prosessen. Trygt og godt med en NAF test både for kjøper og selger.

Tor Kristian Lystad

Ikon - fem stjerner

Jeg fikk solgt min audi rs3 hos disse gutta. Veldig fornøyd med innsatsen som de har utført så kan anbefale alle til å bruke dem hvis du ønsker å selge bilen din.

Jonas Bjerkås

Dette sier våre kunder om oss

Ikon - fem stjerner

Stabile selgere du kan stole på.

Camilla Harnes

Ikon - fem stjerner

Meget rask og god handel, ble tatt imot av en serviceinnstilt selger som hadde stålkontroll. Veldig fornøyd med handelen, anbefales.

Tor Arne F Vollan

Ikon - fem stjerner

Tommy fikk i oppdrag å selge min meget spesielle Porsche Cayenne. Etter en uke var bilen solgt, og penger på konto. Takker for meget god service og kundebehandling.

Knut Minde

Dette sier våre kunder om oss

Ikon - fem stjerner

Hei jeg kjøpte Nissan xtral fra de veldig god service veldig hyggelig folk dere de jobb jeg anbefaler at dere gå dere å handle bil de he tøff biler og jeg er veldig fornøyd med bilen jeg fikk.

Rasim Gashi

Ikon - fem stjerner

Helt supert å handle hos Arendal bilsenter, god kunde service og en perfekt handel. Anbefales på det sterkeste å handle hos de.

Andreas Halvorsen

Ikon - fem stjerner

Utrolig proff og god service av Tommy på Arendal Bilsenter.
Min 1969 Mustang Fastback ble solgt på rekord tid og i henhold til avtale.
Arendal Bilsenter kan på det varmeste anbefales.

Aasberg-Geodata

Samarbeidspartnere innen finans og forsikring

Vi samarbeider med anerkjente aktører innen finans og forsikring for å kunne tilby våre kunder skreddersydde løsninger og gunstige betingelser.

Våre ansatte

BMW

Hussain Al-Gazzi

Har hatt stor interesse for bil helt siden barndommen, og startet Arendal Bilsenter AS (tidligere Arendal Bruktbil AS) i 2019 etter å ha jobbet med salg siden 2010. Nå går vi inn i vårt femte driftsår, og vi har mange fornøyde kunder som kommer tilbake til oss for å kjøpe nye biler eller for å få hjelp med salg av eksisterende bil. 
 
Hussain er opptatt av at kunden skal være fornøyd og føle seg godt ivaretatt her hos Arendal Bilsenter AS

Telefon 
941 37 627

E-post 
post@arendalbilsenteras.no

BMW

Tommy Aasen

Ble ansatt hos Arendal Bilsenter AS i 2020 etter å ha startet utdannelsen som bilselger ved Bilakademiet, den eneste bilselgerskolen i Norge. Tommy har vært med på å bygge opp Arendal Bilsenter AS til det den er i dag. 
 
Tommy er en blid mann som tar vare på deg fra du kommer inn døren til du går ut igjen. Han hjelper deg med å finne den perfekte bilen for dine behov.

Telefon
940 62 477

E-post
Tommy.aasen@arendalbilsenteras.no

Ønsker du å prate med oss?

Send oss en henvendelse på e-post eller slå på tråden. Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss